Opinie

7,6
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,0
Komfort
6,9
Lokalizacja obiektu
8,0
Udogodnienia
7,4
Personel
7,9
Stosunek jakości do ceny
7,3

Opinie

    Katarzyna
    pl

    Ocena

    10
    10 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sylwia
    pl

    Ocena

    10
    9 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jan
    pl

    Ocena

    7,9
    5 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    6,2
    1 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    7,5
    29 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michał Łoziński
    pl

    Ocena

    7,5
    29 kwietnia 2018
    Cisza i spokój
    Patrycja
    gb

    Ocena

    10
    26 kwietnia 2018
    Wszystko super
    Byłam drugi raz i jestem tak samo zadowolona
    Tomasz
    pl

    Ocena

    8,3
    18 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marek
    pl

    Ocena

    7,9
    18 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michał Ruszczak
    pl

    Ocena

    6,2
    16 kwietnia 2018

    Dzień w Poznaniu

    Wyposażenie pokojów i łazienek bardzo surowe i oszczedne. Bardzo słabe ciśnienie wody w łazience. Ale za to jest suszarka.
    Organizacja związana z dostępem. Otwieranie bramy i furtki, łatwe wymeldowanie. Smaczne śniadanie serwowane do pokoju😀. Na wyposażeniu ręczniki mydło, czajnik.
    Marcin
    pl

    Ocena

    9,6
    9 kwietnia 2018

    Polecam.

    Wszystko było ok.
    Wszystko było w porządku, zgodnie z opisem i zdjęciami. Pokój ładny, cichy, zadbany. Dobra lokalizacja - blisko pętli tramwajowej i autobusowej oraz licznych sklepów. Budynek położony przy cichej ulicy, dzięki czemu w pokoju można odpocząć. Bardzo uprzejma Pani w recepcji, szybkie zameldowanie, a wymeldowanie jeszcze szybsze. Chętnie tu wrócę. :)
    Piotr
    pl

    Ocena

    8,5
    7 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mariusz
    pl

    Ocena

    10
    30 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    7,5
    30 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Patrycja
    gb

    Ocena

    10
    26 marca 2018

    Udany.wracam wkrótce w to samo miejsce

    Przesympatyczna właścicielka.Maly ale przytulny pokoik.Udostepniona lodówka i mikrofala.Domowa atmosfera.
    Piotr
    pl

    Ocena

    8,8
    26 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena Oleszczuk
    pl

    Ocena

    7,9
    26 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Izabela
    pl

    Ocena

    7,5
    23 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jakub
    pl

    Ocena

    7,9
    14 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Patryk Jabczanik
    pl

    Ocena

    7,5
    11 marca 2018

    W porządku

    Pokój, który miałem miał łazienkę za ścianą, dostępną przez korytarz. Technicznie można by w przyszłości połączyć te dwa pomieszczenia, bo mało komfortowe jest to skakanie po korytarzu. Dotyczy to oczywiście jedynki ekonomicznej pod nr 15.
    Cena nie zabija, więc jak na bliskość centrum Poznania jest dobrze
Ładowanie opinii